ny adress.

mitt i ett fruktansvärt avsnitt av desperate housewives byter jag adress till bloggen! samma blogg, samma utseende, men ny adres:

www.emeliebodilelisabet.blogg.se

spread the word ya'll!

dagens skönaste doft: jag har vädrat alla madrasser, täcken och kuddar. hela lägenheten luktar freeeeesh!

hur kan man vara stressad...

...när man egentligen inte har så mycket att göra? jag lyckas alltid vara det... trots att de "bara" är plugg, matlagning, tvättning och desperate som står på schemat. aja. ska bli skönt med en lugn helg med ordentlig avkoppling...

dagens långsammaste: fullkornsriset tar förbannat lång tid på sig! jag är hungrig!

dagens upplägg:

09.00-11.30: skola
11.30-13.00: lunch och hemåk
13.00-14.00: resebokning, mailkoll, blogg, kursliteraturbeställning
14.00-15.00: undanplockning och småpyssel
15.00-16.00: filande på grupparbete
16.00-19.00: tvätt/stilmallsredigering/matlagning
19.00-20.00: vänner på kanal 5
20.00-21.00: den rätte för rosing på kanal 5
21.00-21.55: desperate housewives på kanal 5
21.55-22.25: christine på kanal 5
22.25: sovdags

kan det bli mer späckat/spännande? skulle inte tro det...

dagens singer/songwriter: amy mcdonald. jag smälter när jag hör henne prata.

mycket rolig vecka.

jag insåg precis vilken vecka detta kommer att bli: imorgon har desperate housewives äntligen premiär. liksom apotekaren har jag fastnat något för den rätte för rosing. på onsdag snackar vi grey's anatomy och popcorn. på torsdag kommer fantastiska emma så då ska vi och nina kolla på timo räisänen. på fredag blir det sedan en heldag med fantastiska emma. förhoppningsvis skiner solen. en massa att se fram emot helt enkelt.

nu, tillbaka till redigerandet!

dagens inköp: jag köpte dessa fina påslakan på willy's idag. lite roligt tycker jag att fynda grejer bara sådär. 49 spänn stycket kostade de. tjoho!


dagens komplimang:

"tja ! tänkte bara säga att du va väldigt fin på de nya korten du lagt upp. har tittat två gånger :)"


ibland krävs det inte mycket för att få lilla mig glad. till exempel kan en komplimang från växjö värma ganska bra i ett snötäckt högdalen.


ta säden där den kommer.

oj oj oj. som jag skrattat. bert karlsson är faktiskt en ganska rolig filur. hans sexskämt är något jag kan se mig dra på fyllan nästa gång. eller så kanske jag kan försöka sexa upp apotekaren med att säga: "du, du vet att man får ta säden där den kommer va?".  i vilket fall som helst tittar jag faktiskt på charter hjältar samtidigt som jag filar lite på grupparbetet. snart skall jag dock diska upp och sedan sätta mig med linns stilmall till hennes blogg. kanske kan man få till något fint, halvkass som man är.

dagens mest strömförande: mina hörlurar. när jag lyssnar på MGMT eller något annat knastrar det ibland till och en kavalkad av ettriga stötar ilar i öronen. fruktansvärt obehagligt.


monday morning.

inte så jättetrött faktiskt. fick en uppfirskande promenad på köpet av övernattning i uppsala. det var faktiskt skönt att röra på benen i de tjugo minuter det tar att gå ner till stationen. dessutom hann jag med den tidiga pendeln och slapp stressa. skönt.

nu är det dock dags att ta sig ur helg mode och ställa in sig på vecko mode. grupparbete. usch. rast slut. usch.

dagens se fram emot: torsdag. timo räisänen. nalen. i'll be there!


pizzaaaaaah!

det är söndag. söndagar kräver pizza. efter mysig promenad längs strandpromenaden med solen strålande i nacken, toalettbesök på nationalmuseet och en värmande varm choklad vinkade jag av julia när hon steg på bussen vid vasa museet. vi har haft en fantastisk helg, även om det inte blev något besök på club lino igår. istället blev det imperiet och sedan göta källare med linn och nadja. det dansades och sjöngs.

är dock i uppsala nu efter att jag så snällt åkt hit med apotekarens glömda böcker. det beyder tidig uppstigning imorgon, men det kan det vara värt. dessutom hämtar han pizza åt oss båda utan att jag behöver lyfta på rumpan. det gör det helt klart värt. hawaii special med bernaisesås. ja tack.

dagens nästa helg: alltså, man kan inte få för mycket av det goda. nästa fredag är emma i stockholm och då ska vi umgås. yay!

RSS 2.0