fredag till lördag.

ja jag säger då det. det är helt fantastiskt att ha julia här. hon kom till sthlm klockan två igår, och innan vi (jag och apotekaren) mötte henne på fiket på scheelegatan tog vi en promenad i skogskyrkogården. oerhört mysigt, om än blaskigt om fötterna. vi mötte alltså julia på kungsholmen, åkte till söder och drack en öl, och sedan hem till högdalen och gjorde oss iordning. vi tre plus apotekarens vän åt tacos och drack rödvin så det stod härliga till.

sedan gick vi till fel debaser, men sa som det var till tjejen i entrén som gav oss pengarna tillbaka. vi gick till rätt debaser, och lyssnade på konsert. hängde med claudia och johan, och höll sedan på att somna. så då åkte vi hem. somnade gåendes och stupade i säng alla tre.

idag sov vi länge, åt chorizo och rösti till frukost, och vinkade sedan hejdå till apotekaren på centralen. jag och julia gick en lång promenad genom gamla stan, åkte till zinkensdamm och  vandrade upp till stockholms högsta punkt och frös rumporna av oss. köpte chips och åkte hem. nu ligger vi i sofforna och försöker tagga upp oss till kvällens besök på lino club. ska bli intressant och skoj. som vi ska dansa! nu, ska jag dock vila lite...

dagens kändisspotting: igår såg vi fyra kändisar på typ en timme. hela alcazar satt på samma fik som oss på scheelegatan, och sedan mötte vi johan glans med barnvagn på söder. exciting!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0